BentesBondegaard.dk

Lego

SOLGT Limet Lego sælges

SOLGT      LEGOSÆT nr 4511 High speed train, nr 4512 Cargo train, nr 4513 Grand central station, nr 4514 Cargo crane og nr 10128 Train crossing er limet, da det stammer fra udstilling i Billund. Se video herunder.

Alle bygninger og køretøjer er limet, så det kan ikke skilles ad og bygges noget nyt. Skinner er ikke limet, figurer er ikke limet. Alt der har en bevægelig funktion virker f.eks. døre, bomme, kran, lift på truk, tage på speed train kan løftes af, så der er adgang til kupeerne og meget andet.

Alle sæt er optalt efter BrickLink og original manual, og alt skulle være der, undtagen dele på nedenstående liste, og til sæt 4514 (kran) er der ingen cargo og intet køretøj med tilhørende figur. Udstødningsrør på truck er sort i stedet for grå. En enkelt plate 1x6 har et brud, men uden betydning for funktion. 1 af pladerne har brud, som dog er limet og uden praktisk betydning. 1 brun og 1 hvid kuffert er defekt. Alle klistermærker til 4513 mangler, kan købes i EU. 

Flg. dele ud af ca 1600 mangler: kuffert lysgrå og brun, 2 klar kop, 3 magnet, 1 magnetholder, slope 33 4x3 m print, 2 gul tile med printet ettal, 1 hvid tile 1x2 m. print (billet), 1 svensk nøgle og 1 rundsav. Det er muligt at købe alle dele brugt i DK.

LEGOSÆT nr 7035 Police HQ og nr 7030 Police squad Car er limet.

Alle bygninger og køretøjer er limet, så det kan ikke skilles ad og bygges noget nyt. Figurer er ikke limet. Alt der har en bevægelig funktion virker f.eks. døre og bomme. Klistermærker er i ret dårlig stand.

Begge sæt er optalt efter BrickLink og original manual, og alt skulle være der.