BentesBondegaard.dk

Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Jeg har nu fået lavet så meget på min hjemmeside, at jeg synes den er klar til offentliggørelse i dag den 4. oktober 2009. Kommentarer er meget velkommen. Bente, Thorsvang

Skrevet af Irene Ottesen, d. 24-06-2014

Hej Bente

Jeg er bare så glad for de gotlandske fåreskind. Så flotte, lækre og bløde. Glæder mig meget til at vise dem frem i New Zealand.

Håber du får en dejlig sommer!

Mange hilsner,
Irene

Skrevet af Bente Jakobsen, d. 11-10-2013

Hej Nicoleta
Mange tak for hilsen, det glæder mig meget at du synes godt om mit ungoksekød. Jeg sende dig en mail, når jeg har fået en dato for slagtning af mine grise.
Sikke nogle søde børn du har foto af, jeg gætter på at det er jeres egne.
Hils min kusine Lone og John.

Skrevet af Nicoleta Kristensen , d. 10-10-2013

Hej Bente,
Det er noget fantastisk kød, du sælger og vi spiser det med god samvittighed. Vi hører gerne fra dig når du har noget grisekød til salg :)

Skrevet af Nicoleta Kristensen , d. 10-10-2013

Hej Bente,
Det er noget fantastisk kød, du sælger og vi spiser det med god samvittighed. Vi hører gerne fra dig når du har noget grisekød til salg :)

Skrevet af MUGUGUGUUG, d. 24-07-2013

I DEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Skrevet af Lene haltrup, d. 20-02-2013

Hej Bente ;-) tak for en inspirerede og lærerig hjemmeside :-) jeg har osse et øko landbrug på Stevns ,men har aldrig haft får,da jeg fra min landbrugspraktik har meget dårlige erfaringer m dem mht læmning og pasning a lam . Så derfor er de aldrig kommet inden for mine døre . Vi har en hjemmesideaddr hvis du får tid/lyst til at kigge på den .jeg bestiller nogle skind på din mailaddresse ..

Skrevet af Tove Svejgaard, d. 21-11-2012

Køb af plaidskind nr. 917

Adresse:
Dalvangen 59
8270 Højbjerg

Skrevet af Bente, d. 19-10-2012

Hej Susanne
Jeg forstår din søn, jeg er også vild med bonderøven.
Jeres ejendom skal have et CHR nummer, hvis den ikke allerede har et. Grisen skal registreres under CHR nummeret og der skal betales en besætningsafgift, såvidt jeg husker omkring 350 kr.
En økologisk gris koster ca 1000 kr og den skal have mellem 200 og 300 kg foder til ca 5-6 kr pr kilo.
Rigtig god fornøjelse hvis I springer ud i projektet, jeg vil dog anbefale jer at vente til foråret.
De bedste hilsner fra Bente

Skrevet af Susanne, d. 19-10-2012

Hej Bente,

Vi bor på en nedlagt landbrugsejendom... Vores søn på 5 er helt vild med "bonderøven" og kunne godt tænke sig at prøve selv at opfodre en gris

Jeg tænker, det kunne være rigtigt sjovt at prøve og tænker, at grisen selvfølgelig skal fodres økologisk

Hvad koster det ca. selv at opfede en gris til slagtning , hvis det er økologisk og kan man bare købe en gris og gå i gang eller skal den registreres osv.

Med venlig hilsen

Susanne Gravesen

Skrevet af Bente, d. 11-08-2012

Kære Agnes
Mange tak for din søde kommentar her i min gæstebog. Tillykke med fødselsdagen i onsdags. Det glæder mig at høre du er glad for skindet. Dine sønner foretog efter min mening også et rigtig godt valg, da de valgte hvilket skind de ville give dig. Det glæder mig også at beboerne på dit arbejde havde glæde ved at se og føle på skindet.
Jeg sælger normalt kun hele skind, men kan godt lave skindstykker. Et 30x30 cm stort stykke vil koste mellem 100 og 200 kr. afhængig af pelshårskvaliteten. Hvis i vil have flere stykker kan det måske bedst betale sig at købe et helt skind og skære det ud i stykker der passer jer og skindet. Der kan ca blive 5 stykker ud af et skind. Jeg har haft en kunde der brugte skind til sofapuder, måske var det en mulighed for jer. Jeg ser frem til at høre om hvad i kommer frem til. De bedste hilsner fra Bente.

Skrevet af Agnes Nielsen, d. 10-08-2012

Kære Bente! I går den 8.aug. fyldte jeg år og fik af mine drenge et super flot og dejligt fåreskind, som de havde købt hos dig. (Har selv for en del år siden haft Gotlandske pelsfår ) Har i dag vist det frem til beboerne på det plejehjem hvor jeg arbejder. Og det var helt rørende at se hvordan mennesker der ellers har mistet tale og smil og næsten uden reaktion på noget, men ved berøring af fåreskindet og de mange fine fine krøller kom det store smil frem og de kunne slet ikke få hænderne af skindet igen. Især var der et par stykker som bare blev ved og ved med at sidde at nusse og stryge og varme deres hænder. Så os personale blev da hurtig enige om at det måtte jeg gøre noget ved. Derfor spørger jeg dig, om det er muligt at købe nogle små firkanter - måske 30 gange 30 eller i den retning? Jeg er spændt på at høre fra dig og om du kan hjælpe mig med sådan en lille men alligevel betydningsfuld ting. Mine drenge synes det var så dejligt at være på besøg hos dig og de synes dit sted minder dem om deres barndoms-tid. Venlig hilsen Agnes

Skrevet af Kent, d. 25-10-2011

Jeg kom lige forbi din flotte hjemmeside, og så de mohairsokker du har. Dem har jeg ikke i min butik, men de ser yderst lækre ud. De kommer fluks på min ønskeseddel, sammen med et par gode vinterstøvler. Tak for inspiration.

Skrevet af Bente, d. 28-09-2011

Hej Anne

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en kommentar i min gæstebog. Jeg ønsker mig nemlig lidt flere kommentarer.
Jeg oplever at mange andre også skriver meget om sig selv og jeg har overhovedet ikke noget at skjule. Jeg har gjort det for processens skyld og for at andre måske bedre kan forstå, hvordan jeg har det og andre i en lignende situation kan se at nogle andre mennesker også har begrænsninger i at udfolde sig, som man gerne vil. Dertil er jeg meget naiv og tror ikke at nogen vil mig noget ondt, men det kan da godt være at jeg kunne fortryde min "udlevering" hvis jeg fik masser af anonyme negative kommentarer. Min hjemmeside er dog sat op så jeg kan slette kommentarer, hvis jeg føler for det.
Grundlaget for min pension ligger bla. i at min restarbejdsevne er under 10 timer om ugen. Mit landbrug er meget lille. Den daglige fodring og tilsyn med dyr kan jeg gøre på mindre end ½ time, alle dyr har altid fri adgang til vand og rigelig grovfoder hele tiden. Dertil kommer så nogle timer til pasning af hegn og andet forefaldende arbejde, som jeg tager i små nap og når jeg har det godt. Jeg bruger dog oftest meget mere tid for jeg trives med at betragte dyr og det er faktisk min eneste interesse jeg udøver, så landbrugt udgør både job og fritidsinteresse.
Jeg har valgt at beholde mit landbrug for at have noget at beskæftige mig med, der giver mig mening med livet. Når jeg er så syg af migræne at jeg ikke kan stå op og se til mine dyr, har jeg aftale med en nabo, der gør det for mig. Hvis min voksne søn er hjemme ved mig, gør han det med glæde.
Venlig hilsen Bente

Skrevet af Anna, d. 27-09-2011

Jeg synes, at det er tankevækkende som du udleverer dig selv her på siden og undrer mig over, at du kan drive sådan et stort landbrug, sælge kød, have dyr og alt muligt, når du er pensionist? Det får i hvert fald mig til at stille spørgsmålstegn ved dit grundlag for førtidspension.

Skrevet af Merethe, d. 10-07-2011

Hejsa,
Dette vil måske have din interesse:
http://sindsroinstitut.dk/
Se under kurser.
Jeg vil bare lige sige, at jeg ikke har nogen økonomisk interesse i instituttet, men det vil måske være noget for dig.
MVH
Merethe